Bogatic Korona jul 1210x642 - "ПУЦАЈУ" СА ДРУШТВЕНИХ МРЕЖА - ПРЕДСЕДНИК ОПШТИНЕ ОДГОВОРИО ПОСЛЕ ПОЗИВА НА ПРОТЕСТ ИСПРЕД ЈКП "БОГАТИЋ"
ИСТАКНУТО ТРАКА

„ПУЦАЈУ“ СА ДРУШТВЕНИХ МРЕЖА – ПРЕДСЕДНИК ОПШТИНЕ ОДГОВОРИО ПОСЛЕ ПОЗИВА НА ПРОТЕСТ ИСПРЕД ЈКП „БОГАТИЋ“

pin - "ПУЦАЈУ" СА ДРУШТВЕНИХ МРЕЖА - ПРЕДСЕДНИК ОПШТИНЕ ОДГОВОРИО ПОСЛЕ ПОЗИВА НА ПРОТЕСТ ИСПРЕД ЈКП "БОГАТИЋ"

Путем друштвене мреже Фејсбук, на профилу Покренимо Мачву, објављено је „сазнање“ о спонтаном окупљању грађана испред просторија ЈКП „Богатић“ данас у 9,30 часова, на којем би од директора тражили објашњење о пожарима на депонијама, уређењу гробаља и одлагању анималног отпада.

У истој објави се грађани позивају да дођу на протест ако нису задовољни радом ЈКП или уколико јесу да дођу да га похвале.

Јутрос је, такође на Фејсбуку, са странице председника општине Богатић послат одговор на објаву са странице „Покренимо Мачву“:

„Након што су чули да су у Богатићу најављени нови пројекти, одборници ГГ „Победа за Мачву“ повукли још један очајнички потез и показали своје право лице.
Најпре су покушали да обезвреде све оно што је урађено за децу прваке, омаловажили реконструкцију школе, испрозивали министарке, а када су увидели да је све то наишло на одобравање грађана и изазвало позитивне реакције, у недостстку аргумената одлучили су да позову грађане на „спонтани скуп“. Верујемо да су сасвим случајно дошли и на идеју да то буде у четвртак, када је пијачни дан и кад у Богатићу има више људи него иначе, у страху да им и овај покушај не пропадне. То је одлика људи који немају никакве идеје и бесциљно лутају. У програму немају ништа, осим протеста и покушаја рушења са власти оних иза којих стоје резултати. Све ово је најбољи показатељ грађанима Богатића да се иза агресивне кампање крију неки други интереси, јер они који тврде да се боре за добро грађана Богатића бар би похвалили нешто што је добро, ако већ нису кадри да нешто добро и ураде. Међу људима који критикују реновирање школе су просветни радници. Међу онима који не знају како се распоређују буџетска средства и да тај новац није на камари са које може да се узме колико коме затреба су економисти. Међу онима који се боре за село су управо они који су неколико поштених мачванских сељака преварили. Међу „еколозима“ који шире панику су они који се уздају у стручност естрадних и ријалити звезда. Међу онима који се усуђују да неког прозову да је непоштен су они који су годинама радили „на црно“. Наше грађане нећемо разочарати, али њих морамо – неће стати на пут успеха којим смо одлучно кренули, са спремним пројектима и подршком Владе да те пројекте спроведемо у дело.“

Related Images: